Opsætning af smart home i dit hjem

Smarta hemprodukter har börjat bli permanenta inslag i de flesta hem. I detta sammanhang vill man ofta också ha olika produkter inställda så att de sitter mest optimalt för wifi-signal eller bara för att hålla ordning i hemmet.

Beslag/upphängning ingår sällan

I det här sammanhanget kan det vara svårt att hitta rätt upphängningar för de nu många olika produkterna, om det nu finns några. Det beror både på hur snabbt de kommer ut på marknaden och på att marknaden för vissa av modellerna kan vara relativt liten. När man kombinerar detta med att fästen sällan ingår i produkten kan det vara svårt att hitta rätt fäste/upphängning. Det slutar därför vanligtvis med att produkten står och flyter på ett bord eller en hylla där det bara finns tillräckligt med utrymme.

Fördelar med att installera smarta hemprodukter

Som redan nämnts finns det några fördelar med att få den smarta hemprodukten från bordet/hyllan och på en vägg eller tak, inklusive:

  • Det ger bättre täckning
  • Du sparar utrymme på hyllan eller bordet
  • Produkten kan lättare "gömmas undan" bakom till exempel en tv eller ett bord
  • Du kan få lättare tillgång till produkterna om de alternativt ska ligga i en låda/skåp någonstans när du inte använder produkten
  • Det blir lättare att bli en integrerad del av hemmet, till exempel om du använder en insats till en Philips Hue dimmerbrytare så att den ser ut som en "vanlig" strömbrytare

Vi kanske kan hjälpa dig

Har du några utmaningar i ditt sökande efter ett väggfäste/väggupphängning kan du även få hjälp hos oss. Vi har redan flera olika upphängningar/beslag i vårt sortiment för t.ex. Google, Apple och TP-link-produkter och vi arbetar aktivt med att utöka det. En av fördelarna med vår tillverkningsmetod (3D-utskrift) är att vi kan producera nya upphängningar väldigt snabbt. Så om du är i behov av en passning kan du också enkelt komma i kontakt med oss genom antingen chatten, vårt kontaktformulär eller mail. Då kan vi med största sannolikhet hjälpa dig, vi får åtminstone försöka.